Copyright 2018 SpectacolTM

Freak Show cu Florin Piersic Jr.
Cumpară bilet

Centrul Cultural „Ion Besoiu”, Sibiu

12 dec 2018, Ora 19:00

de la 60 lei

Descriere

Să fim împreună, două ore, corp comun!
Florin Piersic Junior vine în Sibiu, miercuri, 12 decembrie, ora 19:00. Pe scena Centrului Cultural ”Ion Besoiu” se va rejuca piesa ”Freak-show”, piesă care beneficiază de fiecare dată de un public numeros, sala fiind arhiplină.

Realizat după un material scris de Florin Piersic Jr.,în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore.

Florin Piersic Jr. interpretează 13 personaje (miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător TV, profesor, cerșetor). Astfel, spectatorul are ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transform continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

”iar aseara, la teatrul Regina Maria, am primit cel mai frumos cadou – sa joc pentru un public greu de gasit, in ziua de azi. n’asunat nici un telefon, nimeni n’a intrat pe facebook, am fost toti impreuna, doua ore, corp comun. Invat in continuare, din fiecare experienta. aseara am inteles – din nou – ca toate astea inseamna TEATRU.” A declarat Florin, imediat după spectacolul din Oradea. Haideți să-i demonstrăm că publicul din Sibiu nu e mai prejos și știe să aprecieze TEATRUL.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Durata: 3 ore  

Cumpară bilet