Copyright 2018 SpectacolTM

3M: Morgenstern // Mălăele // Mihăiță ( a doua reprezentație )
Cumpară bilet

Opera Natională Timișoara

29 mar 2019, Ora 21:00

de la 40 lei

Descriere

Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – rețeta unui spectacol magnific

Știți cum e să se ceară ”bis” înainte ca spectacolul să înceapă? Vineri, 29 martie, începând cu ora 21:00, Opera Națională Română va fi martora unui spectacol ”cum nu s-a mai văzut în Timișoara”. Pentru că cererea de bilete este foarte mare, lansăm și al doilea a doua reprezentație a serii.                   

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului timișorean un adevărat regal teatral. 3M- cei trei magnifici s-a jucat pentru prima oară, în această distribuție,  în Paris, la mijlocul lui februarie, urmând ca Timișoara să mențină pasul.

Recent, Horațiu Mălăele ne-a încântat cu piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”. De fiecare dată, interesul pentru aceste piese a fost atât de ridicat, încât evenimentele au fost Sold Out.

Maia Morgenstern a adus de 2 ori, în aproape 6 luni, piesa ”Profesiunea Doamnei Warren”, spectacol jucat cu casa închisă  de fiecare dată.

George Mihăiță și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți” la Universitatea de Vest din Timișoara, moment urmat de un one-man show de excepție.

În 29 martie, cei 3 magnifici vor dezvălui secrete din spatele cortinei. Ne vom amuza și întrista, trecând prin emoții greu de cuprins în cuvinte.

Biletele pentru cea de a doua reprezentație sunt puse în vânzare online, pe iabilet.ro și offline, la Casieria sălii de spectacol.

Durata: 2 ore  

Cumpară bilet