Copyright 2018 SpectacolTM

Frumos e în septembrie la Veneția – Premieră Națională
Cumpară bilet

Teatrul National “Mihai Eminescu”, Timisoara

4 dec 2018, Ora 19:00

de la 40 lei

Descriere

Măştile în spatele cărora se ascunde fiecare dintre noi pentru a se feri de suferinţă ne fac să părem fiinţe complexe şi, în acelaşi timp, paradoxale.
Nepotrivirea dintre închipuire şi realitate naşte tragicul şi comical existenţei.Planurile măreţe întâlnesc realitatea simplă.

„Cum ar fi dacă acum nu ar fi aşa, ci altfel?” este întrebarea al cărui răspuns fuge mereu în viitor. „Frumos e în septembrie la Veneţia” este una din piesele scurte scrise de Teodor Mazilu, o piesă în care personajele întâlnesc realitatea dorită, dar nu ştiu să o recunoască. Visarea e mai confortabilă, conştientă de lipsa-i de responsabilitate şi de implicare.

Romantism, umor, pasiune, candoare – toate acestea, şi chiar mai multe de atât, se regăsesc în decembrie pe scenaTeatrului Național din Timișoara.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Durata: 3 ore  

Cumpară bilet