Copyright 2018 SpectacolTM

Brașov - Bani din cer // Mihai Bendeac - Mihaela Teleoacă
Cumpară bilet

Teatrul Sică Alexandrescu

06 mai 2019, Ora 20:00

de la 60 lei

Descriere
Averse de Bani din cer aduse de Mihai Bendeac în Brașov.

Mihai Bendeac vine în Brașov, la Teatrul Național Sică Alexandrescu, luni – 6 mai, pentru a aduce ”Bani din cer”. Regizată de Horațiu Mălăele, Bani din cer se va juca începând cu ora 20:00.

Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer – dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.

Bani din Cer răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?

RSVP: 0752.806.143

Durata: 2 ore  

Cumpară bilet