SPECTACOLTM

INFO BILETE

PAȘI UTILIZARE VOUCHER CU VALOARE – PENTRU ALTE SPECTACOLE ORGANIZATE DE CĂTRE NOI

1.       Generare voucher aici: https://www.iabilet.ro/retur
2.       Optați pentru voucher cu valoare
3.       Voucherul vă este trimis pe email
4.       Intrați în spectacolul la care doriți să participați
5.       Selectați locurile și mergeți spre plată
6.       În secțiunea voucher introduceți voucherul primit pe email
7.       Achitați diferența (în cazul în care există diferență între valoarea voucherului și valoarea biletelor selectate)
***IMPORTANT: pentru a putea folosi voucherul, trebuie să fiți logați în contul iabilet, cu adresa de email pe care vi-a fost generat voucherul. Acest lucru este necesar din cauza caracterului NETRANSMISIBIL al voucherului.

15 mai 2021 – prin Legea nr 131/2021, OUG 174 din 2020 suferă modificări, astfel:

Se elimină termenul de aducere la cunoștința publicului a datei reprogramării (din cauza imposibilității de a organiza evenimente) și se elimină termenul de 30 septembrie 2020 pentru utilizare voucher și termenul de 31 decembrie 2021 pentru restituire sumă pentru vouchere nefolosite

Din 15 mai 2021 – prezent, legea prevede:

Termenul de aducere la cunoștința publicului a datei reprogramării evenimentului este de maxmum șase luni de la data încetării perioadei de suspendare a dreptului de organizare a evenimentelor și festivalurilor.

În cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii până la epuizarea termenului de mai sus, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului în termen de 90 de zile, calculat din ultima zi a termenului de reprogramare

Concret, din data de 9 martie, organizatorul are la dispoziție 6 luni pentru a anunța reprogramarea spectacolului.

În cazul în care nu o face în aceste 6 luni, are datoria de a returna suma respectivă (prin intermediul platformelor de ticketing sau direct)

Dacă organizatorul anunță reprogamarea evenimentului în aceste 6 luni, dvs veți putea primi suma respectivă după ce are loc spectacolul programat, în termen de 90 de zile. (în cazul în care nu veți utiliza vocuherul)

Pelicula

A modern theme for the film industry & video production
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.