CALENDAR

SPECTACOLE

Informații context Covid-19

Din cauza incertitudinii privind evoluția/involuția pandemiei, evenimentele SpectacolTM rămân suspendate. Toate evenimentele au fost mutate pe Facebook, având ca dată de desfășurare 1 martie, până la reprogramarea oficială a acestora.

În momentul în care acestea au fost reprogramate, vi se va comunica data reprogramării pe toate canalele de comunicare: email, Facebook, casierii.

Vă rugăm să respectați în continuare regulile sanitare impuse la nivel local, pentru a ne putea revedea cât mai curând!

Vă reamintim cadrul legislativ special creat pentru evenimentele care au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform Hotărârii de Guvern, de la data informării cu privire la reprogramarea spectacolului, dumneavoastră aveți termen de 30 de zile pentru a alege între cele 2 opțiuni: păstrarea biletelor, în exact aceleași condiții, sau obținerea unui voucher cu valoare, aferent întregii sume achitate pe bilet. După expirarea celor 30 de zile de la data informării, biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a evenimentului.

Vă rugăm să regăsiți, mai jos, integral, Articolul Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 70/2020 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2: 

 

Articolul 32(1) Prin excepție de la prevederile referitoare la dreptul de retragere, așa cum este acesta reglementat de Ordonanța de urgență nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, pentru evenimentele și festivalurile ce urmau a fi susținute în perioada 8 martie – 30 septembrie 2020, sau în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor și festivalurilor, dacă această dată depășește intervalul anterior menționat, urmează să se aplice următoarele reguli:

  1. a)în cazul reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va putea folosi biletul de acces achiziționat, beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului. Data reprogramării evenimentului sau festivalului nu poate depăși data de 30 septembrie 2021.
  1. b)în cazul anulării evenimentului sau festivalului sau în cazul imposibilității folosirii biletului de acces la data reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va primi din partea organizatorului un voucher pentru întreaga sumă plătită organizatorului, voucher ce va fi folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii din gama oferită de către organizator, conform unui regulament detaliat comunicat de către organizator.
  1. c)în cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului până la 31 decembrie 2021.(2)Organizatorul are obligativitatea de a oferi un termen de cel puțin 30 zile cumpărătorului de bilete pentru a opta între păstrarea valabilității biletului pentru evenimentul sau festivalul reprogramat sau transformarea lui în voucher cu valoare. După expirarea celor 30 de zile biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a evenimentului sau festivalului.
#staysafe

Pelicula

A modern theme for the film industry & video production
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.